Palovaara ny i Rospiggarna

Victor Palovaara lämnar Vetlanda och har gjort klart med Rospiggarna, Palovaara går in med 0,500 i snitt i Rospiggarnas trupp till 2022.

”- Jag ser verkligen fram emot att köra för Rospiggarna nästa säsong då det känns som att jag kommer kunna ta nästa steg i min karriär och nå det som jag känner att jag har i mig i klubben. Det kommer bli en riktigt rolig säsong med bra killar i laget vilket jag tror kommer hjälpa mig att ta nästa steg. Jag vill hjälpa laget att gå hela vägen och tycker vi har ett bra lag som kommer kunna gå riktigt långt. Mina mål är alltid att vinna och jag siktar på att höja mitt snitt till 1,500. Jag har också som mål att ta mig till finalheatet för att där ta en pallplats i nästa års individuella SM-final. Slutligen vill jag säga att jag är riktigt taggad på att komma till Hallstavik. Vi ses nästa år!” säger Victor på Rospiggarnas Facebook

Läget i truppen just nu:
Kai Huckenbeck 1,862
Kim Nilsson 1,835
Andzejs Lebedevs 1,723
Victor Palovaara 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.