Här är Speedwaybabbels första gäst

Som en del kanske har listat ut så är det Joel Andersson som blir först ut i Babbeltimmen som vi kommer köra på vår nya facebooksida Speedwaybabbel. Joel kommer att sitta live på Speedwaybabbel i en timme och svara på frågor från er fans, vi siktar på att köra söndagen den 28/11 runt 20:00. Efter Joel kommer det fler förare som vill vara med i detta koncept.

När vi ringer upp Joel har han precis avslutat ett pass med cross och efter lite snack kommer vi in på Joels nya klubb, Eskilstuna Smederna, han är taggad inför det och känner att Smederna bygger ihop ett riktigt bra lag inför 2022.

– In och gilla Speedwaybabbel på Facebook, jag ser fram emot att få svara på era frågor och tycker det är en kul grej så hoppas ni är med mig när det blir dags säger Joel.

Sök efter Speedwaybabbel på Facebook och gilla eller gå via länken här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.