Han chockade alla i Manchester – Nu jobbar han på en byggarbetsplats

Tittade vi på Speedway of Nations i oktober och vi kommer ihåg jättebra körning av Phillip Hellström-Bängs. Nu jobbar han på ett gym före säsong, marknadsföring och… han hjälper på en byggarbetsplats!

Hellström var en stor sensation medan Jacob Thorssell och Pontus Aspgren var inblandade i en stor krasch i Manchester. Efter det, så var den unge förare tvungen att köra själv för det svenska lag. Alexander Woentin var i England men reglerna gör det omöjligt i Speedway of Nations för juniorer att kör i samma position som en senior.

Två dagar i Manchester var häftiga och sedan hörde många klubbar i Polen av sig till Hellström. Men han hade ett kontrakt med Gniezno i eWinner 1. Ligan och ska köra där i år. Hans kompis, Antonio Lindbäck kommer att komma till Gniezno också. Han har kontrakt men vi tror att plan A är det för att hjälpa Phillip i hans karriären. Lindbäck körde för Gniezno 2012 och 2013. Så han vet mycket om banan där.

Hellströms ambition är stor. Han har vinnares energi. I Polen tror många att han kan gå i samma fotspår som Tony Rickardsson. I Polen ser man många likheter i åkstilen. Båda bor i samma stad och Hellström-Bängs kör som bekant fortsatt i Masarna.

Flera förare hade säkerligen visionerna, om stor utveckling i livet men inte Hellström-Bängs. Han hade fötterna på jorden innan Speedway Of Nations och har det fortfarande. Philip fortsätter att träna, jobbar med marknadsföringen och hjälper även till att bygga i sitt garage.

foto Tomas Hellström Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.