Milik till Piraterna

Vaclav Milik ansulter till Piraterna, en tjeck som har kapacitet att slå de flesta världsstjärnor när han får allt att stämma.

”-Jag är väldigt glad att få representera klubben den kommande säsongen. Jag har bara varit i Motala en gång men jag gillade de det. Det är en väldigt teknisk men snabb bana. Jag hoppas att hela laget kommer att trivas och att vi kan få så bra resultat som möjligt. Längtar att få komma till Motala i vår och få köra för klubben. Jag önskar även alla supportrar att ni håller er friska i dessa tider så ses vi i snart på Duntis.” Säger Milik på Piraternas Instagram.

Piraternas trupp just nu:
Oskar Fajfer 2,016
Jakub Jamrog 1,540
Vaclav Milik 1,479
Marcin Nowak 1,333
Tomas H Jonasson 1,307
Jonas Seifert Salk 1,212
Rasmus Broberg 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.